Werkwijze

Werkwijze

The Compliance Factory start altijd met een inventarisatie van de staande organisatie die invloed heeft op de inhuur van externen. Deze inventarisatie kan ook op individueel niveau gebeuren.

Per inhuur wordt gekeken naar korte- en lange-termijn verplichtingen. De contracten worden daarop aangepast zonder de risico’s te verhogen of non-compliance te veroorzaken.

In alles geeft The Compliance Factory 100% transparantie en wordt er kennis, cijfers en best practices gedeeld. Wij zijn ten alle tijde diepgaand betrokken bij de vorming van regelgeving.
Dankzij een eigen geautomatiseerde methodiek en VMS (Vendor Management Software) blijft er tijd over voor contactmomenten en vermijden wij een oneindige papierberg of ellenlange procedures.

The Compliance Factory doet er alles aan om sterk betrokken te raken bij de strategische aanpak van inhuur. Aan de operationele kant leveren wij diensten die te maken hebben met verlonen, het managen van contracten, het inregelen van vergunningen, etc.

De strategische analyses zijn dan ook niet alleen gericht op externen. The Compliance Factory wil met de klant kijken naar de gedachte achter inhuur van externen en hoe dat verbonden kan worden aan de eigen personeelsbehoefte: een Total Workforce Management aanpak.